Dynamische knipperlichten op je auto?

De meeste nieuwe auto’s hebben LED verlichting wanneer deze uit de fabriek komen. Vooral Audi is bekend geworden om de fraaie dynamische LED-knipperlichten die zij in hun auto’s verwerken. Het is echter heel eenvoudig om deze knipperlichten met dynamisch effect ook in uw oudere model auto te monteren. Zonder gereedschap, adapters en fouten in het dashboard (Canbus).

Dynamische knipperlichten monteren, zo gepiept!

Al onze knipperlichten passen op de originele aansluiting van de auto. Het is daarom nooit nodig om aanpassingen aan de auto te doen. In de meeste gevallen is er zelfs geen enkel gereedschap nodig om de dynamische zijknipperlichten te monteren, hoogstens een dynamische knipperlichten aangesloten op de plek waar normaal gesproken het oranje halogeen lampje is bevestigd. 

dynamische knipperlichten monteren

Voordelen van dynamische zij-knipperlichten

Een mooie en moderne look is niet de enige reden om dynamische knipperlichten aan te schaffen. Onze knipperlichten hebben namelijk een levensduur tot wel 50.000 uur. Zo kunt u met een voordelige set knipperlichten nog jaren vooruit.

Het is niet nodig om de smoke / zwarte knipperlichten te verwijderen voor een APK-keuring. Deze knipperlichten zijn namelijk gewoon toegestaan voor gebruik op de openbare weg,

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Deze website gebruikt cookies om uw browservaring te verbeteren. Door het gebruik van deze website, geeft u toestemming om cookies te gebruiken.